menu close menu

O Hotelu

Ako ste iz nekog razloga sprečeni da budete sa vašim ljubimcem (zbog poslovnih ili porodičnih obaveza, letovanja, zimovanja i sl), mi smo tu da Vas privremeno zamenimo u čuvanju vašeg ljubimca.

Golden Pets Hotel pruža uslugu čuvanja pasa malih rasa 365 dana u godini uz garantovano češkanje, igrarije i veselo lajanje vaših njuškica.

Nalazimo se u Beogradu u mirnom delu naselja Braće Jerković.

Svi znamo da svako odvajanja psa od vlasnika izaziva odredjeni nivo stresa i kod pasa i kod njihovih vlasnika. Kako bi ovaj nivo stresa smanjili na minimum u Golden Pets Hotelu ne postoje boksevi, psi ne ostaju sami a naša ekipa je 24h sa svojim četvoronožnim gostima 😉.

Psi koji borave kod nas imaju slobodu kretanja  u okviru kuće i dvorišta  koji su bezbedni i posebno prilagođeni za smeštaj i čuvanje pasa malih rasa.

Takodje, ekipa Golden Pets Hotela pored višegodišnjeg praktičnog iskustva u čuvanju i socijalizaciji pasa, stručno je osposobljena  od strane Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu za čuvanje i brigu o psima u pansionima i prihvatilištima za pse.

Za vreme boravka vašeg psa u Hotelu ostajemo u kontaktu sa Vama i u svakom trenutku možete dobiti sve željenje informacije o vašem psu, kao i video snimke i fotografije vašeg ljubimca putem Vibera ili WhatsApp-a.

Za pse koji bi boravili na duži vremenski period možemo Vam odobriti popust. 😊

Osim čuvanja, održavanja osnovne svakodnevne higijene (češljanje,čišćenje očiju)  i  brige o Vašem  psu, Golden Pets pansion za pse malih rasa nudi i dodatne usluge:

  • Šišanje i kupanje Vašeg psa dok je kod nas u Hotelu za pse.
  • Ordinirajući veterinar dr.Nebojša MIlivojević može izvršiti određene veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka Vašeg psa kod nas u pansionu za pse.
  • U dogovoru sa Vama možemo izvršiti prevoz Vašeg psa do našeg Hotela za pse ili od nas do Vašeg doma.

Voleli bi da pre ostavljanja vašeg psa kod nas, dodjete  do nas da se upoznamo i da se i sami uverite se da su naši četvronožni gosti u hotelu bezbrižni, veseli i razigrani.

Plaćanje naših usluga osim gotovinom, možete po vašem izboru izvršiti i karticama kao i uplatom na naš poslovni račun.

Za sve detaljnije informacije posetite naš  Instagram i našu FB stranicu Golden Pets Hotel, kao i naš sajt https://goldenpets.rs/  https://www.hotelpansionzapse.com/

Dodatne informacije o čuvanju pasa kod nas i rezervacije možete dobiti na hotelski broj telefona 069/283-2227.

google maps

Golden Pets Hotel za pse malih rasa