menu close menu

Prijem pasa

Čuvanje pasa

Na ovoj stranici možete pogledati i preuzeti dokument “Ugovor o čuvanju pasa u Golden Pets Hotelu” (sa desne strane kliknite na Ugovor o čuvanju pasa u Golden Pets Hotelu). Na ovaj način se možete unapred informisati o uslovima čuvanja pasa u Golden Pets Hotelu.
Ispod ovog dokumenta možete preuzeti i  dokument “Zdravstveno osiguranje pasa tokom njihovog boravka  u Golden Pets Hotelu”, koji definiše uslove zdravstvenog osiguranja koje imaju naši gosti Hotela za pse, a koji se donosi prilikom prijema psa uz potrebnu dokumentaciju za prijem psa u Golden Pets Hotel.
Prilikom prijema Vašeg psa u pansion za pse, odvojite bar 15 minuta Vašeg vremena da sa ekipom Golden Pets Hotela potpišete Ugovor, kako biste nas što bolje upoznali sa navikama Vašeg psa i Vašim željama u našem Hotelu za pse.
Najlepše Vas molimo da pažljivo pročitate koju dokumentaciju i opremu je neophodno da donesete u Golden Pets Hotel prilikom prijema Vašeg psa.

1. Pasoš ili zdravstvenu  knjižicu u kojoj se jasno vidi odgovarajuća potvrda licenciranog DVM da je pas redovno vakcinisan protiv besnila, štenećaka, zaraznog hepatitisa, parainfluence, leptospiroze i parvoviroze (polivalentna vakcina), kao i da je pas redovno tretiran protiv crevnih parazita i ektoparazita – buva i krpelja.
2. Potvrdu o zdravstvenom stanju psa, koja u momentu prijema Vašeg ljubimca u Hotel nije starija od 72h. Ovu potvrdu možete dobiti od Vašeg veterinara ili od ordinirajućeg veterinara Golden Pets Hotela, ako obavite pregled psa u veterinarskoj ordinaciji koji je za goste Golden Pets Hotela besplatan (besplatan pregled psa u ambulanti “Veterinar” možete zakazati na sledeći kontakt telefon 011/244-8938; 063/2533-43).
3. Ako pas boluje od hroničnih bolesti koje su pod kontrolom uz odgovarajuću terapiju (visok pritisak, dijabetes, hronična insuficijencija srca, bubrega, jetre i slično) neophodno je dostaviti istorijat bolesti kao i detaljna uputstva o terapiji i načinu primene terapije kao i samu terapiju.
4. Hranu, povodac,am ili ogrlicu Vašeg psa. U slučaju da psa ostavljate u zimskom periodu godine u našem hotelu za pse, preporučujemo da ponesete i neku jaknicu i džemperak koji inače koristite kada šetate Vašeg psa.
5. Uslovi plaćanja su 50% avansa prilikom prijema psa u Golden Pets Hotel, ostatak od ostalih 50% se plaća prilikom preuzimanja psa iz pansiona za pse.
U slučaju da prilikom prijema psa ne priložite gore navedenu dokumentaciju, nećemo biti u mogućnosti da primimoVašeg psa radi zaštite zdravlja ostalih pasa koji borave u Golden Pets Hotelu.

Rezervaciju za boravak Vašeg psa u Golden Pets Hotelu za pse je potrebno da izvršite minimum 7 dana pre planiranog prijema psa u naš pansion za pse malih rasa.

Blagovremena  rezervacija za boravak Vašeg psa u Golden Pets Hotelu je pogotovo bitna tokom letnjih meseci, kao i ako putovanje planirate tokom novogodišnjih praznika, Božića, Uskrsa ili Prvog maja.Vašu rezervaciju možete ostvariti putem telefona 069/283-2227, 063/888-16-32 ili putem našeg e-maila: office@goldenpets.rs.